Samo za hrabre

U Cinestaru Arena Zagreb dana 8. studenoga 2017. godine premjerno je prikazan američki igrani film pod naslovom: SAMO ZA HRABRE. Filmska je to ekranizaciji tragičnog događaja od 30.06.2013. godine, kada je u američkoj saveznoj državi Arizona, u blizini malog gradića Yarnell Hill poginulo 19 pripadnika specijalne vatrogasne postrojbe Granite Mountain Interagency Hotshot Crew.

Prije početka same projekcije u predvorju dvorane 10, posjetitelji su imali priliku družiti se s vatrogascima i vidjeti prikaze situacija i opreme koji su njihova svakodnevica, a dobrodošlicu im je poželio Hrabri Hrvoje, maskota zagrebačkih vatrogasaca. Posjetitelji su mogli odmjeriti snage s vatrogascima u brzom oblačenju zaštitinih odijela, razgledati i isprobati različita vatrogasna odijela i opremu te se fotografirati i družiti sa stvarnim junacima današnjeg svijeta.

U suradnji Vatrogasne postrojbe Zagreb i tvrtke BLITZ-CINESTAR predstavljena je i humanitarna akcija. Tako je za svaki kupljeni VATROGASNI MENI predviđena donacija od 10 kn za kupnju opreme našim kolegama vatrogascima iz vatrogasnih društava Splitsko-dalmatinske županije. Kupnja VATROGASNOG MENIJA bit će moguća uz bilo koji film u periodu od 8.11.2017. do 8.1.2018. godine, a moguće ga je kupiti u svim CineStar kinima i u kinu Kaptol Boutique Cinema.

O samom filmu, kojim je zaista vjerno prikazano stradanje 19 mladih vatrogasaca, dovoljno je govorila mučna tišina u kojoj su gledatelji po završetku projekcije napustili kino dvoranu.

DR
Objavljeno 9.11.2017


Najave
Vijesti iz društava


Teodor na Sljemenu
Objavljeno 12.11.2017

Zagreb Firefighter Stair Challenge
Objavljeno 25.10.2017

Preventivna akcija Jumicar
Objavljeno 5.10.2017

Vatrogasno-odbojkaški turnir
Objavljeno 26.9.2017
Više

Članice na webu