Vatrogasci za vatrene

Dan nakon nastupa u finalu svijetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, kojim prilikom je Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila srebrnu medalju u ponedjeljak 16. srpnja u Zagrebu je organiziran veličanstven doček vatrenih.

Zagrebački vatrogasci bili su uključeni u vatrogasno osiguranje dočeka, kojeg su organizatori bili Grad Zagreb i Hrvatski nogometni savez. Na dočeku koji je bio organiziran na Trgu Bana Josipa Jelačića u središtu Zagreba kao i pokrajnim ulicama okupilo se preko pola miliona navijača. Uz JVP Grada Zagreba u osiguranju su sudjelovali DVD-i Gračani, Jarun, Kustošija, Šestine i Zagreb.
Osim samog osiguranja vatrogasci su cisternama dopremali pitku vodu za osvježenje navijača, koji su se od ranog jutra okupili u sedištu grada.
Iz zračne luke u koju je zrakoplov sa reprezentacijom sletio oko 15 sati, kolona se kroz špalir navijača uputila velikogoričkom cestom prema gradu, a među prvima su im dobrodošlicu poželjeli vatrogasci DVD-a Hrašće, Lipnica, Mala mlaka i Odra. Putem prema središtu, koji je brzinom koraka potrajao više od 6 sati, vatreni su kratak predah pronašli u sjedištu JVP Grada Zagreba u Savskoj ulici. Vatrene su pozdravili vatreni dečki-Zagrebački vatrogasci koji su reprezentaciji tom prigodom darovali posebnu nogometnu loptu.

Kao i svaki puta do sada Zagrebački vatrogasci svoj su dio posla u osiguranju ove največe manifestacije održane u Zagrebu odradili besprjekorno.

DR
Objavljeno 17.7.2018


Vijesti iz društava


Novo vozilo DVD-a Kustošija
Objavljeno 4.1.2019

Posljednji ispračaj kolege
Objavljeno 12.11.2018

Darivanje krvi u Gračanima
Objavljeno 25.9.2018

Jumicar u Gračanima
Objavljeno 18.9.2018

Članice na webu