Predsjednica 2019. dočekala s vatrogascima

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Novu je godinu dočekala u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba, a prethodno je posjetila i zagrebačku policiju gdje je građanima čestitala Novu godinu.

Nakon posjeta policiji predsjednica se uputila u Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Zagreba, gdje je s dežurnim vatrogascima ispila novogodinji šampanjac i čestitala Novu godinu. Predsjednici su vatrogasci prezentirali svoj radni dan i izlaske na intervenciju, vatrogasnu opremu i vozila, a ona im je donijela svoju domaću francusku salatu i predsjedničku tortu. Domačini predsjednici bili su predsjednik VZ Grada Zagreba Zlatko Križanić, zapovjednik VZGZ Javor Lozar i zapovjednik JVP Siniša Jembrih.

Kratko nakon ponoći vatrogasci su se družili s predsjednicom, međutim ubrzo su stigli pozivi za intervencije, a zapovjednik zagrebačkih vatrogasaca Siniša Jembrih objasnio je da je to uobičajeno u novogodišnjoj noći, koje vatrogasci većinom provode radno na putu za intervencije ili gaseći požare.

DR
izvor VL
Objavljeno 1.1.2019


Vijesti iz društava


Dan otvorenih vrata u Trpucima
Objavljeno 22.5.2019

Jasmina u Novom Zelandu
Objavljeno 19.5.2019

Olujni vjetar u Zagrebu
Objavljeno 5.5.2019

Uspjesi JVP Zagreb
Objavljeno 29.4.2019

Članice na webu