Povelja RH DVD-u Hrašće

Povodom obilježavanja 75. obljetnice osnutka društva, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović uručila je Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Hrašće Povelju Republike Hrvatske za izniman doprinos u protu-požarnim zadaćama i aktivnostima te u spašavanju ljudskih života i materijalnih dobara.
Kao jedno od najstarijih mjesta u turopoljskom kraju, Hrašće je iznimnim zalaganjem svojih kao i mještana okolnih naselja, u dugoj povijesti vatrogastva dalo izniman doprinos očuvanju života i opstanka ovog lijepog kraja naše Domovine, istaknula je predsjednica Grabar-Kitarović na proslavi održanoj u Hrašću u subotu 15. lipnja. Dodala je pri tom kako je to društvo u kojem solidarnost, plemenitost i hrabrost nisu tek prazne riječi već istinske vrijednosti višekratno potvrđene u pomoći građanima, ne samo u Hrašću i Gradu Zagrebu, već i na svim područjima diljem ljepe naše domovine.
Predajući povelju predsjedniku DVD-a g. Zlatku Križaniću, predsjednica Republike izrazila je svoje uvjerenje kako će i nadalje nastaviti s vrijednim djelovanjem, pridonoseći sigurnosti građana kao i društva te države Hrvatske.

DR
Objavljeno 17.6.2019


Vijesti iz društava


Minafestacija Jumicar
Objavljeno 28.9.2019

Razgovor sa šefom JVP Zagreb
Objavljeno 18.9.2019

3. vatrogasno odbojkaški turnir
Objavljeno 16.9.2019

Jedan dan sa vatrogascima
Objavljeno 8.7.2019

Članice na webu