Povelja RH DVD-u Hrašće

Povodom obilježavanja 75. obljetnice osnutka društva, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović uručila je Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Hrašće Povelju Republike Hrvatske za izniman doprinos u protu-požarnim zadaćama i aktivnostima te u spašavanju ljudskih života i materijalnih dobara.
Kao jedno od najstarijih mjesta u turopoljskom kraju, Hrašće je iznimnim zalaganjem svojih kao i mještana okolnih naselja, u dugoj povijesti vatrogastva dalo izniman doprinos očuvanju života i opstanka ovog lijepog kraja naše Domovine, istaknula je predsjednica Grabar-Kitarović na proslavi održanoj u Hrašću u subotu 15. lipnja. Dodala je pri tom kako je to društvo u kojem solidarnost, plemenitost i hrabrost nisu tek prazne riječi već istinske vrijednosti višekratno potvrđene u pomoći građanima, ne samo u Hrašću i Gradu Zagrebu, već i na svim područjima diljem ljepe naše domovine.
Predajući povelju predsjedniku DVD-a g. Zlatku Križaniću, predsjednica Republike izrazila je svoje uvjerenje kako će i nadalje nastaviti s vrijednim djelovanjem, pridonoseći sigurnosti građana kao i društva te države Hrvatske.

DR
Objavljeno 17.6.2019


Najave
Vijesti iz društava


Jedan dan sa vatrogascima
Objavljeno 8.7.2019

Jasmina u Arizoni
Objavljeno 30.6.2019

Dan otvorenih vrata u Trpucima
Objavljeno 22.5.2019

Jasmina u Novom Zelandu
Objavljeno 19.5.2019
Više

Članice na webu