Preventivna akcija Jumicar

Dana 29. rujna 2017. tradicionalno se održala preventivna manifestacija pod nazivom Program prometne kulture za najmlađe u organizaciji udruge Preventivni program o sigurnosti u cestovnom prometu i Ministarstva znanosti i obrazovanja u suradnji s Jumicar Hrvatskom, PU zagrebačkom uz potporu Ravnateljstva policije, Fakultetom prometnih znanosti, Hrvatskim Crvenim križem, Vatrogasnom zajednicom Grada Zagreba i Hrvatskim centrom za razminiranje.
Manifestaciju su svojom nazočnošću uveličali: ministrica znanosti i obrazovanja gđa. Blaženka Divjak, državni tajnik g. Hrvoje Šlezak, pomoćnici ministrice g. Momir Karin i gđa. Lidija Kralj, ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje gđa. Jadranka Žarković- Pečeković, g. Žarko Bošnjak, viši savjetnik za tehničku kulturu i informatiku, te brojni drugi uzvanici.
Vatrogasnu zajednicu Grada Zagreba predstavilo je DVD Granešina kroz radionice rada sa vatrogasnim brentačama za gašenje vodom i pjenom, vatrogasnim aparatima za gašenje prahom te predstavljanjem osobne i skupne vatrogasne opreme kao i vatrogasne autocisterne s pripadajućom opremom.

Sanja Šamec-DVD Granešina
Objavljeno 5.10.2017


Vijesti iz društava


Posljednji ispračaj kolege
Objavljeno 12.11.2018

Darivanje krvi u Gračanima
Objavljeno 25.9.2018

Jumicar u Gračanima
Objavljeno 18.9.2018

40 godina DVD-a Prečko
Objavljeno 28.8.2018

Članice na webu