Jumicar u Gračanima

Program prometne kulture za najmlađe putuje i ove jeseni po osnovnim školama te se nedavno zaustavio u osnovnoj školi Gračani, koji su ovog puta bili domaćin manifestacije, a u goste su im došli djeca drugih razreda iz osnovne škole Markuševec. Bila su tu i djeca područnih škola PŠ Vidovec i PŠ Bačun.
Napominjemo da već peta generacija mališana iz Gračana i Markuševca kontinuirano prolazi obuku o sigurnosti u cestovnom prometu.
Ovakav vid edukacije omogućuje im njihova Gradska četvrt Podsljeme na čelu s predsjednikom četvrti gosp. Krešimirom Kompesakom, koji nas svake godine osobno posjeti i djeci simbolično podijeli diplome. U ime škole, djece i roditelja, HVALA.
Djeca su nakon teorijskog dijela koji je održan u OŠ Gračani pješice došli na šareni poligon koji je postavljen ispred pučke škole Gračani.
Djeca su imala i policijsku pratnju, policajci iz V-policijske postaje Zagreb, gospoda Anto Pavlović i Mario Jurenec su brinuli da djeca sigurno stigli na odredište.
Svojim radionicama DVD Gračani su nadopunili ovaj preventivni program. Zapovjednik gosp. Jurica Biruški sa svojim vatrogascima: Ivan Salopek i Josip Ćuk uspješno su se nosili s velikim brojem učenika njih 130, a ovim putem im se zahvaljujemo na strpljenju i zanimljivoj radionici za najmlađe. Nadamo se da su djeca naučili ponešto i da su se dobro zabavili.
Osim vatrogasaca, u program su se uključili i volonteri Kluba mladih Crvenog križa Zagreb. Hvala im na sudjelovanju i aktivnostima koje su pripremili za najmlađe o osnovama prve pomoći.
Zahvaljujemo i gospodinu Marjanu Kosu ispred VMO Gračani koji su nam odobrili korištenje prostora Pučke škole.
Puno pozdrava i zahvala na sjajnoj dobrodošlici šaljemo domaćinu-ravnateljici OŠ Gračani gđi Nataši Gjuran. Ovim putem zahvaljujemo i ravnateljici gostujuće škole gđi Gordani Horvat.

Veliki pozdrav svima i vidimo se sljedeće godine!

JUMICAR
Objavljeno 18.9.2018


Najave
Vijesti iz društava


Jedan dan sa vatrogascima
Objavljeno 8.7.2019

Jasmina u Arizoni
Objavljeno 30.6.2019

Dan otvorenih vrata u Trpucima
Objavljeno 22.5.2019

Jasmina u Novom Zelandu
Objavljeno 19.5.2019
Više

Članice na webu