Zahvalnice vatrogascima

Muzej za umjetnost i obrt jučer 18. prosinca na prigodnoj svečanosti uručio je posebne zahvalnice vatrogascima Grada Zagreba.
Zahvalnice su dodjeljene za brzu, profesionalnu i nesebičnu pomoć koju su vatrogasci pružili u stablizaciji nesigurnih dijelova zgrade netom nakon potresa 22. ožujka 2020.
U ime svih vatrogasaca zahvalnice je primio Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba Siniša Jembrih u društvu kolega vatrogasaca Marije Šikić, Nevena Kuharića, Marina Čvelje i Karla Čovića, a uručio ih je Miroslav Gašparović, ravnatelj Muzeja za umjetnost i obrt.
Na ovaj način MUO je želio izraziti posebnu zahvalnost svim vatrogascima herojima koji su svojom požrtvovnošću i hrabrošu pristigli u pomoć oštećenoj zgradi muzeja.
Miroslav Gašparović, ravnatelj Muzeja zahvalio je vatrogascima riječima: Veliko hvala svim vatrogascima Grada Zagreba, posebice onima koji su u najkritičnijim trenucima uskočili u pomoć stradalom Muzeju za umjetnost i obrt. Zahvaljujući njihovom trudu, požrtvovnosti i hrabrosti koju su iskazali, na vrijeme je spriječeno daljnje stradanje naše baštine stoga im zahvaljujemo na ovom odgovornom i teškom te nadasve humanom angažmanu.
Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba Siniša Jembrih tom je prigodom istaknuo: Nikakva posebna zahvala nama profesionalnim vatrogascima nije potrebna, mi samo zaista radimo svoj posao. Ako treba nekoga posebno istaknuti onda su to mnogobrojni dobrovoljni vatrogasci Zagreba koji su potpuno besplatno i bez ijedne kune naknade odradili tisuće intervencija pomoći.

Izvor: fb JVP Zagreb
Objavljeno 19.12.2020


Vijesti iz društava


Povratak sa Banije
Objavljeno 31.12.2020

Zahvalnice vatrogascima
Objavljeno 19.12.2020

Gračanski vatrogasci dali krv
Objavljeno 18.12.2020

Napustio nas je Ivo Stakić
Objavljeno 14.12.2020

Članice na webu